Betonlook , de look van jaren geleden geplaatst beton

Proces van betonlook

Het betonlook proces gaat eigenlijk hetzelfde als die van echt beton. U heeft een idee en wil dit uitvoeren. Bij ons kan het project in zowel echt beton als betonlook uitgevoerd worden. Badkamers maken wij altijd met betonlook omdat beton niet waterdicht te krijgen is. Wij gebruiken Beton Cire voor de badkamers en voor de vloeren en trappen gebruiken wij Beton Floor Cire . Dit is de vloeren versie van de Beton Cire. De terrassen maken wij alleen in het echte beton. Heeft u inspiratie nodig kijk dan ook eens op onze creations foto pagina.

De betonlook offerte en opdracht

U kunt uw beton-look offerte snel aanvragen met onze offerte tool. U vult uw gegevens in en u krijgt per mail direct een mooie offerte voor uw badkamer , vloer of trap. Heeft u een meubel  nodig kunt u beter het contact formulier gebruiken. Als u tevreden bent over de offerte dan word de opdracht gemaakt en de werkzaamheden kunnen beginnen.

Concrete creations , real concrete offerte

De uitvoer van uw betonlook project

Als de opdracht getekent binnen is kan het beton project beginnen. Een week voordat de werkzaamheden beginnen komt de werkvoorbereider het project inspecteren en eventueel meten of we wel kunnen plaatsen. Het zou kunnen dat de ondergrond nog te nat is of iets anders. Er is dan nog genoeg tijd om dit aan te passen. Hierdoor zal de planning niet veranderen wat voor iedereen prettig is. De esthetische oplevering van betonlook gebeurt altijd voor het lakken. We kunnen de look en feel dan nog aanpassen naar uw eigen wensen.