Betonlook vloer de look en feel van jaren geleden geplaatst beton.

Betonlook vloer

Betonlook vloer voor in huis of op kantoor

Door de goede kwaliteit betonlook vloer kunnen we deze vloeren ook in uw kantoor plaatsen. De vloeren zien eruit als jaren geleden geplaatst beton en worden standaard mat geleverd. Doordat deze vloeren waterdicht zijn kunnen ze beter tegen vuil en vet. Deze betonlook vloeren zijn er in 75 kleuren. Er is altijd wel een kleur die bij u past. Laat u zich hieronder inspireren door onze gemaakte projecten.

Betonlook vloeren overal te plaatsen

Doordat deze vloeren een maximale dikte hebben van een 2 mm is deze vloer echt overal toe te passen. Heeft u een tegelvloer , geen probleem. Met de juiste voorbehandeling hoeft u niet te slopen. Bij nieuwbouw word deze vloer over de cementdekvloer , chappe geplaatst. Na het opstook protocol plaatsen wij eerst een epoxy schraaplaag om de ondergrond te verbeteren en eventuele scheuren te dichten. Neem hieronder contact met ons op voor uw mogelijkheden.

Betonlook vloer

Betonlook vloer

Natuurlijke betonlook

Door de juiste combinatie van cement , zand en heel milde polymeren heeft onze betonlook vloer een heel natuurlijke uitstraling. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. U bent altijd verzekerd van een unieke vloer. Doordat deze vloer met de hand in 2 lagen gesmeerd word krijg je heel mooie schakeringen. Met het schuren van de tweede laag komen de schakeringen nog wat beter uit. Neem contact met ons op voor meer informatie , als u gelijk een prijs wil voor uw betonlook vloer prijs kunt u die hieronder online aanvragen.