Betonvloeren , stoer mat of chique glimmend

Betonvloeren voor in huis

Bij Concrete Creations kunt u betonnen vloeren in verschillende kleuren en afwerkingen bestellen. Doordat deze betonvloeren gemaakt worden van echt beton krijgt u een bijna onverwoestbare unieke vloer die u zowel kan laten polijsten of kunt behandelen met een matte afwerking. Het polijsten geeft een heel chique glanslook , de polymeren geven een stoere matte look. Blanke PU word ook gebruikt op betonvloeren echter deze tasten de look en feel aan van het echte beton.

Glimmende betonvloeren

Nadat de betonvloer gevlinderd / gepolierd is kan deze gepolijst worden. Afhankelijk van de gebruikte beton kan dit al na twee weken. De vloer word schoon gemaakt met zuig schrob machines , impregneer geplaatst en na de droging van de impregneer word er begonnen met het polijsten van de vloer. Door het polijsten gaat de vloer al glimmen. Na de polijstgangen word een natuurlijke dweil was geplaatst voor een betere bescherming en een mooie glans. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Matte betonvloeren

Om een matte uitstraling te bereiken gebruiken we impregneer en deze werken we af met polymeer. Doordat polymeer een anti slip werking heeft krijgt u een stoere matte uitstraling op uw vloer. Deze polymeer afwerkingen zijn ook makkelijk zelf te doen. Na het schoonmaken van de vloeren is het alleen dweil werk. U kunt de afwerkingen natuurlijk ook uit de opdracht laten en de producten zelf bij Beton Aparte bestellen.

Prijzen betonvloeren

De prijs van betonvloeren is heel afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Door in een vroeg stadium de betonvloer al mee te nemen in het ontwerp en uitvoering kunt u een hoop geld besparen. Het is natuurlijk veel makkelijker om een groot vlak te maken als allemaal verschillende kamertjes. Doordat er dan minder mensen en machines nodig zijn zal de prijs veel lager uitkomen. Hieronder kunt u gelijk een globale prijs opvragen voor uw betonvloeren.